Konjički klub "Četiri rijeke"

Rezultati

2017.

od ukupno 13 nastupa u preponskom i 19 nastupa u dresurnom jahanju, ostvarno je dva 1.mjesta u preponskom jahanju i sedam 1. mesta, pet 2. mjesta i četiri 3. mjesta u dresurnom jahanju.

Posebno treba naglasiti osvojeno prvo mjesto na državnom prvenstvu za juniore i drugo mjesto u Croatia Cupu  u dresurnom jahanju koje je osvojila Petra Laslo sa grlom Eef.

Petra je povodom izvrsnih rezultata proglašena i najboljom mladom sportašicom grada Karlovca za godinu 2017.

2016.

Od ukupno 30 nastupa u preponskom jahanju i 21 nastup u dresurnom jahanju, ostvareno je šest 1. mjesta. jedno 2. mjesto i dva 3. mjesta u preponskom jahanju, te tri 1. mjesta, pet 2. mjesta i pet 3. mjesta  u dresurnom jahanju.

Najzapaženiji rezultat je ostvarila juniorka Petra Laslo plasirajući se, već u svojoj prvoj natjecateljskoj sezoni, sa grlom Eef na drugo mjesto na Prvenstvu Hrvatske u dresurnom jahanju.

Petra Laso na grlu Eef

Uz druge plasmane, to je bilo dovoljno da na ukupnoj rang listi dresurnih jahača za 2016 godinu Petra bude treća u juniorskom poretku.

Ostale plasmane su osvojili Patricija Pacak sa grlom Daisy u dresurnom jahanju, Nenad Tomašević sa grlom Cobalt u preponskom jahanju, i opet Petra Laslo sa grlom Dino u dresurnom i preponskom jahanju.

2015.

Od ukupno 11 nastupa u dresurnom jahanju i 30 nastupa u preponskom jahanju ostvarena su četiri 1.mjesta i tri 2.mjesta u dresurnom jahanju i devet 1.mjesta, jedno 2.mjesto, jedno 3.mjesto i jedno 5. mjesto u preponskom jahanju, od toga izdvajamo:

– Mija Brnić sa Eef 1.mjesto Finale Karoca Dressage Cupa

1. mjesto u PH za petogodce

Mija Brnić na grlu Eef

– Mija Brnić sa Eef 2.mjesto na Prvenstvu Hrvatske za mlade konje (6 godina starosti)

– Patricija Pacak sa Eef dva 2.mjesta na Prvenstvu Hrvatske za pony jahače za natjecatelje do 16 god.

– Patricija Pacak sa Eef 1. mjesto Prvenstvo Hrvatske – A7 – otvorena utakmica

– Nenad Tomašević i Cobalt 2.mjesto visina 0,80m – Božićni turnir

– Nenad Tomašević i Cobalt 3.mjesto visina 0,80m – 1. i 2. kolo Kupa Slavonije i Baranje

– Nenad Tomašević i Cobalt dva 1.mjesta visina 1,00m – 1. i 2. kolo Kupa Slavonije i Baranjehipodrom3                                              Nenad Tomašević na grlu Cobalt

 

Patricija Pacak na grlu Eef

2014.

Od ukupno 18 nastupa u dresurnom jahanju ostvarena su; dva 1.mjesta, dva 2.mjesta, pet 3.mjesta, dva 4.mjesta i četiri 5.mjesta, od čega izdvajamo;

– Mija Brnić sa Eef 1.mjesto u konkurenciji na Prvenstvu Hrvatske za mlade konje (5 godina starosti)

– Mija Brnić sa Eef 1.mjesto izvan konkurencije na Prvenstvu Hrvatske u dresurnom jahanju

– Jadranka Bjeloš sa Eef 3.mjesto izvan konkurencije na Prvenstvu Hrvatske u dresurnom jahanju

Eef i Jadranka

Jadranka Bjeloš na grlu Eef

Varaždin

Prvenstvo Hrvatske u dresurnom jahanju, Varaždin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2013.

Od ukupno 11 nastupa u dresurnom jahanju ostvarena su; jedno 2.mjesto, jedno 3.mjesto i dva 4.mjesta, a od toga izdvajamo izvrsno 3. mjesto Patricije Pacak sa grlom Daisy u konkurenciji na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniora.

Patricija Pacak na grlu Daisy